perjantai 17. helmikuuta 2012

Keittiö / Kitchen

Siinä se nyt on! Uusi hylly keittiössä! Vihdoin se on seinällä hihiii! Saatiin kauniita astioita ja esineitäkin siihen nyt kivasti esille! String Pocketin ostin Finnish Design Shopin alesta niin en niiiin paljon köyhtynyt kuin olisin voinut.



Iittalan turkoosit kaadin ja Kartio lasit sopivat lähes täydellisesti vanhoihin kirpparilta ostettuihin Nanny Stillin Harlekiini laseihin. Osa laseista jäi vielä äidin vitriiniin säilytykseen kun kaikki eivät tuohon hyllylle mahtuneet. Turkooseja Kartio lasejakin voisi silti ostaa vielä muutaman ehkä...

Arabian vanhat Louhi -kahvikupitkin pääsivät kivasti esille hyllylle. Lautaset eivät tuossa oikein oikeuksiinsa edes pääsisi. Tietysti peltipurkkikeräilijänä kivoimmat vanhat kahvi-, kaakao- ja pienet Pauligin maustepurkit pääsivät aitiopaikalle! Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä joulupukin tuoma Iittalan Kaj Frankin suunnittelema uudistuotantoon tullut valkoinen kaadin.




Tämän kuvan nähdessänne ehkä ymmärrätte muiden tuskailut astiamäärästämme... Ei riitä, että on paljon muumimukeja kun on melkein täydellinen sarja Pentikin Vaniljaa. Kaapeistä löytyy vielä ruokalautaset, isot kulhot ja vuoat, tarjoiluastiat jne jne jne. Arkiastioina käytössä on puolestaan taas valkoista Iittalan Teemaa ja Pentikin Vekkiä... Ja haluisinhan lisää vanhoja Arabian astioita myös... Itse en siis tuskaile astiamäärän kanssa mutta muut kyllä. Terkkuja vaan kaikille läheisille! Sitten kun meillä on uusi isompi koti niin sitten sinne mahtuu isompi vitriini ja aarteet pääsevät kaapeista esille!

--

Now it is on our wall! New String Pocket shelf! I love it! Now we can put beautiful tableware into sight! I live those turquoise Iittala´s jug and Kartio tumblers and they are almost perfect with old Nanny Still Harlequin glasses. Old Arabia´s Louhi coffee cups are nice to get into sight also.

After the second picture you maybe understand why our relatives are horrified of the amount of our tableware... Besides Moomin mugs we got also this Finnish Pentik Vanilj set of dishes. Not all are even in this vitrine...

When we got new bigger house and space for a bigger vitrine we maybe can have all our tableware into sight!



8 kommenttia:

  1. Eksyin tänne ja onpa kivoja juttuja. Hylly on tosi ihana ja astiat pääsevät siinä kauniisti näytille.

    Minäkin keräilen muumimukeja, täällä maailmalla niistä tulee kahvia juodessa ihanan kotoinen fiilis.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun eksyit! Toivottavasti viihdyt! Joo muumimukit on ihanan piristäviä! Mukavaa viikonloppua sinullekin, itse lähden Tukholmaan katselemaan mitä aarteita sieltä löytyisi!

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu!!! Sinulla on IHANA blogi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Kerro vain mikäli on jotain kehitysehdotuksia!

      Poista
  3. Mä haluan myös stringhyllanin, mutta vanhan ... metsästys käynnissä ;)
    Kauniita esineitä sulla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh vanha hylly olis aika kiva! Minulla ei vain aika riitä aktiivisesti kierrellä kirppiksiä ja etsiskellä niin joudun laiskana tilaamaan netistä uutta. :)

      Poista
  4. Heippa! Täällä ilmoittautuu myös uusi lukija. Keräilen värillistä lasia (punainen ja violetti ovat suosikkejani) ja peltipurkkeja :) String-hylly esineineen näyttää kauniilta ja keveältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun uusia lukijoita löytää tänne! Tervetuloa! Juu minäkin tykkään juuri String-hyllyn keveydestä!

      Poista